Hur lång är fakturatiden?

Fakturatiden är 30 dagar från slutbeställningsdatumet. Då har ni minst 14 dagar på er att dela ut varorna och få in pengar för att täcka fakturakostnaden.

Jag har inte fått någon faktura?

Alla fakturor från TryffelPengen skickas via mail inom 48 timmar från er slutbeställning. Ibland hamnar fakturorna i skräpposten så kolla att den inte hamnat där. Finns den inte där så dubbelkolla att du registrerat rätt mailadress för fakturan. Skicka sedan ett mail till oss på info@tryffelpengen.se så justerar vi adressen eller skickar ut fakturan till er direkt som PDF.

Hur lång är leveranstiden?

Varorna skickas senast 7 dagar efter er slutbeställning från vårt lager i Jönköping. Transporten kan sen ta olika tid beroende på var i landet leveransen ska.

Hur vet jag att leveransen är på väg?

Du får ett mail från distributören när kollit checkas in vid deras central i Jönköping.

Kan jag justera leveransadressen efter slutbeställning?

Du kan ändra leveransadressen fram till dess att varorna skickats från lagret. Vi tar dock 150kr i administrativ kostnad för dessa justeringar. Skicka ett mail med den tidigare adressen och den nya adressen till info@tryffelpengen.se.

Vad gör jag om det är fel på leveransen?

Är det en tydlig fraktskada så ta kort på skadan och skicka in bilden till oss med en kort beskrivning på vad som gått sönder. Är det fel antal produkter med i leveransen så ta ett kort på fraktsedeln där ni skriver hur många varor ni fått för mycket eller saknar och maila det till info@tryffelpengen.se.

Kan jag som privatperson sälja TryffelPengen?

TryffelPengen är främst tänkt att vara till för klasser och lag att tjäna en slant till resor eller cuper. Vi kommer dock inte att neka dig som privatperson att sälja varorna.

Var kan jag hitta en innehållsförteckning?

Fullständig innehållsförteckning av våra produkter hittar du här.