Säljtips

Här får du några tips på hur du enkelt kan öka din försäljning både med säljbladet och via din personliga webbshop.

Klicka på rubrikerna nedanför för att läsa mer

Säljbladet

Din personliga webbshop

Extraknäck.com erbjuder er som är säljare av våra produkter en personlig webbshop. Den som är försäljningsansvarig i ert lag eller klass kan skicka ut en länk till dig via e-post där du hittar din webbshop. Följer du länken så hittar du en knapp för att dela din webbshop på Facebook.

Du som säljare ansvarar sedan för shoppen vilket i princip innebär att det är du som ser till att varorna kommer till de kunder som köper via shoppen. I och med detta måste du godkänna varje köp innan köpet går igenom. Du kan självklart även neka sälj om du t.ex. tycker köparen bor för långt bort eller är osäker på om köparen är seriös. Här får du lite förslag på hur du kan öka din försäljning genom din personliga webbshop.

Det var alla tips vi har just nu. Hör gärna av dig till oss om hur bra dessa tips var för just dig. Eller har du andra erfarenheter som funkar bra? Hör gärna av dig till oss så delar vi mer än gärna med oss av dina erfarenheter här på sidan. Maila dina erfarenheter på info@extraknack.com.

Ha det bra och lycka till!